Contact

Contact opnemen met BOTS kan via:

het secretariaat is bereikbaar op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 9.30-12.30 uur: 024-3222576, buiten deze tijden 024-3222576 (antwoordapparaat)

voor informatie informatie@botsbegeleiding.nl en voor aanmeldingen aanmeldingen@botsbegeleiding.nl

BOTS, Molenveldlaan 170, 6523 RN Nijmegen.

Routebeschrijving vanaf de A73 en vanaf de Nijmeegse brug:

Volg borden richting centrum naar het Keizer Karelplein. U neemt dan de afslag St. Annastraat, dan direct links de Groesbeekseweg op. U passeert 2 stoplichten. Na het tweede stoplicht ziet u aan de linker kant de Krayenhofkazerne liggen. Deze rijdt u bijna voorbij, totdat u links de Gelderselaan in kunt rijden, direct aan uw linkerkant is de oprit het oude kazerneterrein op.

Meteen na de oprit is links de inrit van de parkeergarage waar u gratis kunt parkeren. BOTS Begeleiding bevindt zich in het oude kazernegebouw en wel in het gedeelte rechts naast ‘In de kazerne” (café-restaurant). Daar bevinden zich ook de brievenbussen en naambordjes. U belt aan op nummer 170 en de deur wordt door ons geopend.

De meeste ‘Tomtom’s of andere navigatie apparatuur’ laten u verdwalen op het voormalige kazerneterrein, het gaat goed tot het hek van het kazerneterrein, daarna niet meer! Volgt u vanaf het hek a.u.b. bovenstaande schuin gedrukte routebeschrijving!


BOTS: Molenveldlaan 170, 6523 RN, Nijmegen

Plan uw route naar BOTS (klik)

Na het eerste contact kan een oriënterend aanmeldingsgesprek volgen met betrekking tot uw vraag naar opvoedingsondersteuning/thuisbegeleiding of andere gewenste werkzaamheden/activiteiten.